Kynttilä rakkaan muistolle -tapahtuma keräsi huikean osallistujamäärän

Mistoryn luoma Pyhäinpäivän Kynttilä rakkaan muistolle -tapahtuma, sytytä kynttilä

Sosiaalisessa mediassa järjestetty tapahtuma keräsi muutamassa viikossa huikeat yli 48 000 osallistujaa. Tapahtuma yhdisti ihmiset ja sai heidät jakamaan surunsa, muistonsa sekä kaipauksensa avoimesti. Tämä kertoo siitä, että meillä kaikilla on vahva tarve jakaa omaa ja ottaa osaa toisten kokemaan suruun. Surun ja muistojen kanssa ei tarvitse jäädä yksin.

Kynttilä rakkaan muistolle -tapahtuma perustettiin, jotta voisimme yhdessä muistella edesmenneitä rakkaitamme ja sytyttää kynttilät heidän muistolleen. Tapahtuma järjestettiin Pyhäinpäivän yhteyteen. Perinteisesti kynttilä käydään sytyttämässä haudalle tai muistolehtoon. Koska kaikki eivät pääse haudalle, pystyi sammumattoman kynttilän tänä vuonna sytyttämään myös Mistoryn muistosivuille tätä varten luodulle muistopöydälle.

Kiitos kaikille osallistuneille, mutta erityisesti teille jotka jaoitte kauniit ja liikuttavat, jopa musertavat, tarinanne. Ääretön suru, kaipaus ja rakkaus oli läsnä hyvin vahvasti. Surussa myötäelämisen ja vertaistuen määrä tapahtuman sivulla oli ennen näkemättömän voimakasta.