Foorumi

hautajaiset, hautajaisjärjestelyt

Järjestä läheisesi näköiset hautajaiset

Hautajaisia järjestävät omaiset joutuvat usein käymään läpi samoja kysymyksiä. Millaiset juhlat vainaja olisi halunnut? Millä tavoin henkilökohtaisuutta ja persoonallisuutta voidaan korostaa hautajaisissa? Mitkä ovat yleisesti hyväksyttyjä tapoja ja käytänteitä?

Uusi Vuosi 2016, Uuden vuoden runo,

Kiitämme teitä kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivotamme paljon onnen hetkiä vuoteen 2016!

Rakkaimmat joulumuistot muistokynttilä

Joulua vietetään perinteisesti rakkaiden ja läheisten kanssa. Kaikki rakkaat eivät kuitenkaan ole enää luonamme. He ovat olleet tärkeässä osassa nykyisten jouluperinteidemme nuodostumisessa ja ovat edelleen läsnä rakkaimmissa joulumuistoissamme.

Isäinpäivä runo kuolleelle isälle

Isäinpäivää vietetään muistaen ja kiittäen omaa isää ja isoisiä. Monelle on muodostunut omat perinteet siitä kuinka isäinpäivää vietetään. Ostetaan ehkä jokin lahja, askarrellaan kortti ja leivotaan kakku. Mutta kuinka vietetään isäinpäivää kun isä tai isoisä on kuollut?

Mistoryn luoma Pyhäinpäivän Kynttilä rakkaan muistolle -tapahtuma, sytytä kynttilä

Sosiaalisessa mediassa järjestetty tapahtuma keräsi muutamassa viikossa huikeat yli 48 000 osallistujaa. Tapahtuma yhdisti ihmiset ja sai heidät jakamaan surunsa, muistonsa sekä kaipauksensa avoimesti. Tämä kertoo siitä, että meillä kaikilla on vahva tarve jakaa omaa ja ottaa osaa toisten kokemaan suruun. Surun ja muistojen kanssa ei tarvitse jäädä yksin.